A focivébé végén újra rekordokat döntött a Tippmix

Pénzcentrum2010. július 14. 12:02

Hollandia harmadszor bukta el az aranycsatát, Spanyolország elsőre legyűrte a "Halhatatlanság Útja" legvégére emelt akadályt. A 27. heti Tippmix pedig 2-1-re múlta felül a verhetetlennek hitt, számos lenyűgöző rekordot eredményező 26. hetet - közölte a Szerencsejáték Zrt.

A legtöbb fogadást - minden kombinációt figyelembe véve - a német-spanyol elődöntőre kötötték. A kerekítve 239 ezer fogadás négyezerrel elmarad az előző héten, az argentin némettel elért abszolút csúcstól (27. hét - 26. hét: 0-1). A 27. hét azonban az ugyanerre a meccsre feltett tétek 273 millió forintos csúcsösszegével szinte azonnal egyenlített (1-1). A 2-1-es győzelmet pedig az egy eseményre ("természetesen" Németország - Spanyolország) kifizetett nyeremények 270 millió forintos végösszege hozta meg.

Vezető hírünk: "Illegális" szerencsevadászok lepték el Magyarországot



A legváratlanabb eredmények nem a világbajnokságról, de a labdarúgás világából származnak. A "bukfenc-tabella" élére a CSZKA Moszkva - Szaturn Moszkva orosz bajnoki került. Az 1-1-es végeredmény (sőt, már ennek a lehetősége) olyannyira meglepte a fogadókat, hogy a 31 ezer szelvényből hatszáz és egynéhány lett csak nyerő! 7,70-es odds-szal nyertek azok, akik a norvég kupa keretében játszott Tromsö - Ranheim összecsapásra vendéggyőzelmet írtak szelvényükre.


A magyar érdekeltségű események közül a magyar labdarúgó Szuper Kupa - melyet a Debrecen és a Videoton vívott egymással - bizonyult a legnépszerűbbnek. A 39 ezer szelvény nagyobb része, 21 ezer nyertes lett, ahogy a Loki is. (Debrecen-Videoton 1-0.) Szávay Ágnes megvédte tavalyi elsőségét a budapesti női teniszversenyen. Ehhez - a döntőt megelőző szakaszban - szükség volt J. Kostanic Tosic legyőzésére is. Az 5300 fogadó túlnyomó többsége - összesen ötezren - Szávayval együtt nyert.

Címkék:
videoton,