Kiderült, hol nyílt az új Tesco

Pénzcentrum2010. április 28. 12:32

Szerda reggel nyitott meg a legújabb Tesco Expressz áruház Budapesten, a VIII. kerületi Mátyás téren. Ezzel együtt országszerte 20 kis formátumú bolttal rendelkezik már az áruházlánc, melyek a hipermarketekénél jóval kisebb üzlettérrel, ám válogatott árukínálattal és a megszokott minőségű és árú termékekkel várják a vásárlókat.

Április 28-án, szerdán nyitotta meg legújabb Expressz üzletét Budapesten a TESCO-GLOBAL Zrt. Az új formátumú üzletek megnyitásával az áruházlánc célja, hogy a vásárlók minél kényelmesebben, a lakóhelyükhöz minél közelebb intézhessék bevásárlásaikat.

A kisebb, mintegy 200 négyzetméteres alapterületre való tekintettel a Tesco szelektált árukészletet állított össze. Az új üzlet közel háromezer különböző terméket - elsősorban élelmiszereket, frissárut, zöldséget, gyümölcsöt, valamint helyben sütött pékárut kínál.

"Az év hátralévő részében, folyamatosan újabb tagokkal bővül majd a Tesco Expressz-hálózat, melyek révén a kerületek infrastrukturális fejlesztése mellett hozzájárulunk a munkahelyteremtéshez is. Nem csak Budapesten, hanem vidéki városokban is tervezzük egy-egy Expressz üzlet megnyitását. Célunk, hogy vásárlóink számára még kényelmesebb bevásárlási lehetőséget teremtsünk" - mondta el Iglódi-Csató Judit, a Tesco kommunikációs igazgatója.

Címkék: