Kikövetelik a vevők a nagyobb melleket + fotó

Pénzcentrum2010. április 27. 19:02

Meglepő trendről számol be a nemzetközi sajtó: Amerikában jelentősen megnőtt a próbababák mellmérete.

A Sun című brit bulvárlap szerint egyre nagyobb méretűek az amerikai próbababák mellei. A bábuk mellbőség jelentős növekedése mögött az a nyilvánvaló trend áll, hogy az Egyesült Államokban egyre több nő végeztet el plasztikai beavatkozást, így mellnagyobbítást is.

 


Ennek következtében változnak meg vásárlási szokásaik is: keresik azokat a ruhadarabokat, amelyek kihangsúlyozzák adottságaikat. Így gyakorlatilag a kereslet követeli meg azt a boltosoktól, hogy olyan bábukon állítsák ki ruhadarabjaikat, amelyek az átlagosnál jóval nagyobb mellbőséggel rendelkeznek.

Az Amerikai Plasztikai Sebészek Szövetségének statisztikái szerint a 307 millió lakosú USA-ban 2009-ben 312 ezer mellnagyobbító műtét végeztek (összesen 10 millió esztétikai sebészeti beavatkozást hajtottak végre, 90%-át női pácienseken).

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az amerikaiak 10,5 milliárd dollárt költöttek ilyen beavatkozásokra. A felmérések azt mutatják, hogy sokan abban bíznak, előnyösebb külsővel jóval könnyebben találnak megfelelő munkahelyet.

Címkék: