Veszély! Fertőzött Pick-termékek a Reál üzletekben!

Pénzcentrum2010. április 13. 15:32

"Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a Reál márkatermékek minőségellenőrzése során kiderült, hogy két termék, a Pick Szeged Zrt. által gyártott "Reál Párizsi szeletelt 150g" és "Reál Sonka szeletelt 100g" Listeria Monocytogenes fertőzöttsége az előírt határ feletti, így a két termék fogyasztása az egészségre ártalmas lehet" -írja az áruházlánc mai közleményében. 

A termékek visszahívása az üzletek polcairól a vizsgálat eredményét követően azonnal megtörtént, kérjük azonban azon vásárlóinkat, akik az elmúlt napokban vásároltak a Reál Párizsi szeletelt 150 gr L0077-es tételszámú, vagy Reál Sonka szeletelt 100 gr-os L10085-ös tételazonosítóval ellátott termékekből, azokat ne fogyasszák el! Ezen termékek a vásárlás helyszínén visszaválthatók.

A Reál termékek minősége a gyártói ellenőrzések mellett független szakértő szervezetek segítségével is folyamatosan ellenőrzésre kerül, ezen ellenőrzéseknek köszönhető, hogy a fertőzést sikerült felismerni és a veszélyesnek ítélt két terméket azonnal visszahívni az üzletek polcairól.

A fertőzésveszély kizárólag a Pick Szeged Zrt. által gyártott "Reál Párizsi szeletelt 150g" és "Reál Sonka szeletelt 100g" esetében áll fenn, a forgalmazott egyéb termékek biztonsággal fogyaszthatók.

Címkék: