A Tescónak semmi sem szent? Egy templomban nyílhat az új üzlet! Képpel!

Pénzcentrum2010. április 9. 04:20

Brit lapértesülések szerint a Tesco szemet vetett egy már jó ideje piacra dobott metodista templomra, ahol Express élelmiszerboltot alakítanának ki. Westbourne lakossága megdöbbent a hír hallatán, bár a helyi tervtanács már átminősítette az ingatlant és akár bankfiók is nyílhatna benne.

A Tesco szóvivője megerősítette az értesüléseket, sőt a cég ingatlanszakértői már helyszíni bejárást is tartottak. A 360 négyzetméteres ingatlant alkalmasnak minősítették az üzlet kialakítására, de vétel helyett inkább csak bérelnék az épületet.

A templomból átalakított Tescótól egyelőre idegenkedik a helyi lakosság, de a városban működő vállalkozók egyesületének elnöke üdvözölte a Tesco érdeklődését. A városban jelenleg sok olyan vállalkozás működik, amely együttműködhetne a multival.

Eddig egy áruházlánc és egy pizzéria-hálózat vetette meg a lábát a városban, de a lélekszám alapján megállapítható, hogy egy újabb üzletet elbír a település.

A templomban található padokat már kiszedték, az egyéb fából készült berendezéseket pedig elbontották és tüzifaként szétosztották a rászoruló családok között.

Címkék: