Kiderült a titok! Új bolt nyílt az Andrássyn! + fotók

Pénzcentrum2010. március 26. 13:32

Megnyílt az Emporio Peroni, a Peroni Nastro Azzurro exkluzív üzlete Budapest legdivatosabb sugárútján, az Andrássy úton, olyan ikonikus olasz márkák közelében, mint a Gucci, az Armani vagy a Dolce & Gabbana. A bolt kialakítása hűen tükrözi a márka eleganciáját és stílusosságát, és a kirakatban megtekinthetjük az olasz stílusikont, a Peroni Nastro Azzurrót.

A Peroni Nastro Azzurro a mai napon megnyitotta különleges üzletét, az Emporio Peronit az Andrássy út 31. szám alatt. Az üzlet elhelyezkedése és egyedi berendezése hűen tükrözi az olasz prémium sörmárka stílusosságát és minőségét.

 


Az egyedülálló üzletmegnyitón Osvárt Andrea Olaszországban élő színésznő, Gianni Annoni olasz étteremtulajdonos és Tombor Zoltán divatfotós adta át az első Magyarországra érkező Peroni Nastro Azzurro szállítmányt.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


"A termék kiváló minősége és olasz eredete tükröződik a környezetben és az üzlet berendezésében; ezzel is az szeretnénk hangsúlyozni, hogy a Peroni Nastro Azzurro az olasz stílus része a maga könnyedségével, eleganciájával" - tette hozzá Kerekes Péter, a Dreher Sörgyárak marketingigazgatója.


Címkék:
dreher sörgyárak,