Torkos Főutca - Finisben a Belváros Új Főutcája projekt

Pénzcentrum2010. március 23. 11:55

Bő egy hónappal az országosan megrendezett Torkos Csütörtök után, Budapesten ismét lehet félpénzen enni-inni.

Mindazok, akik március 22-és 28. között betérnek belváros "Torkos Főutca Étterem" és "Torkos Főutca Kávézó" matricákkal ellátott éttermeibe és kávézóiba garantáltan nem fognak éhesen távozni. A Torkos Főutca program szervezői arra biztatják a helyi lakosokat, a kerületben dolgozókat, és az éppen arra járókat, hogy fogadják el a meghívásukat, elvégre torkoskodni jó.

A Torkos Főutca program március végi időzítése nem véletlen. A finiséhez érkezett ugyanis a Belváros Új Főutcája beruházás, melynek keretében megújult a Belváros történelmi magja. Április elejére elkészül a Kálvin tértől a Szabadság térig tartó 2,7 kilométeres útszakasz, vagyis a Főutca, ami a maga 36 ezer négyzetméteres területével Európa egyik legnagyobb közterületi felújításának számít. Aki régen járt például a Kecskeméti utcában, az Egyetem téren, vagy az Október 6. utcában, szinte rá sem ismer majd ezekre az V. kerületi részekre. A Torkos Főutca program szervezőinek nem titkolt szándéka, hogy felhívják a figyelmet a felújított kerület vendéglátóhelyeire.

Március 22-és 28. között, a belvárosi éttermek ugyanis ebédidőben várják a kis-és nagyétkű vendégeket. A vendéglátóhelyek az esemény ideje alatt 11:30 és 13:30 között Torkos Főutca Menüvel várják az érdeklődőket. A programban résztvevő kávézók az egyhetes időszakban délután öt és hét óra között szintén egy kedvezményes "Főutca kávé" ajánlattal várják a vendégeket.

Az akcióban részt vevő éttermek:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Apostolok Étterem
Kárpátia Étterem
Corso étterem
Első Pesti Rétesház
Manolo Bistro
Cyrano Étterem
Borssó Bistro
Pesti Lámpás Étterem
Rézkakas Étterem
Sascenter Étterem
Repeta sarok
Károlyi Étterem
Czukor Étterem
Silenus Étterem
Arany Bárány
Bio Gardens
Jégbüfé

Az akcióban részt vevő kávézók:

Café Cicero
Nana Presszó
Bulldog Cukrászda
BarBár Kávézó és Teaház
Replay Café
Szamos Cukrászada
Centrál Kávéház

Címkék: