Veszély! Kigyulladhat a laptopod, ha nem cserélsz akksit

Pénzcentrum2009. december 21. 11:32

Tűzveszélyes lehet egyes Fujitsu AMILO notebookok akkumulátora, ezért a gyártó ingyenesen kicseréli azokat bizonyos modelljeinél. A csere lebonyolításáig a gyár azt ajánlja a termékeit használóknak, hogy távolítsák el az akkumulátort a gépből.

A Fujitsu bejelentette, hogy elindítja akkumulátorcsere-programját, amely a kijelölt, 2007. április és 2009. június között eladott AMILO notebook modelleket érinti. A kezdeményezés csak az AMILO Pa2510, Pi2512 és Pi2515 modellekre vonatkozik. A többi AMILO, AMILO Pro és LIFEBOOK akkumulátorok nem képezik tárgyát a programnak.

A Fujitsu az után hozta meg a csereprogrammal kapcsolatos döntést, hogy ügyfeleitől több olyan visszajelzést kapott, miszerint az akkumulátorok túlmelegednek, és ez tűzveszélyt okozhat.

Az ügyfelek elégedettségét és biztonságát szem előtt tartva a Fujitsu díjmentes akkumulátorcsere-programot hirdet minden érintett ügyfele számára és azt javasolja, hogy a csereakkumulátor kézhez vételéig távolítsák el az adott modellek akkumulátorait és működtessék notebookjukat a hálózati adapterről.

Az akkumulátorcsere-programmal és az érintett modellek azonosításával, valamint az akkumulátor eltávolításának egyes lépéseivel kapcsolatos részletes információk elérhetők a Fujitsu honlapján.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A további információt igénylő ügyfelek hívják a Fujitsu segélyvonalat. Az országonkénti telefonszámok ezen az oldalon elérhetőek.

Címkék: