Kiderült! Ezért jönnek hozzánk a franciák!

Pénzcentrum2009. november 12. 14:02

A Liberation című népszerű francia napilap november 9-i számában egy egész oldalas cikk szól a magyarországi fogászati turizmusról. A helyszíni riport címe: "Magyarország kedvelt desztináció: a fogászati kezelések 50%-kal olcsóbbak, mint Franciaországban."

Az összeállításban, az újságírónő Sopronban és Budapesten francia páciensekkel folytatott beszélgetéseiről számol be.

A Magyar Turizmus Zrt. franciaországi képviselete évek óta aktív szerepet vállal a Magyarországra irányuló fogászati turizmus népszerűsítésében is. A képviselet honlapján növekvő számban találhatók meg a "francophone", azaz francia páciensek fogadására felkészült budapesti és vidéki rendelők, valamint a fogászati turizmus szervezésére, közvetítésére alakult cégek, mint pl. a cikkben is szereplő Nicolas Pineau cége, az Eurodent'Air.

A fogászati turizmusban érdekelt vállalkozásokkal kialakított együttműködés keretében több kedvező újságcikk jelent meg, illetve különböző TV csatornák számoltak be a magyarországi fogászati rendelők tevékenységéről. A Liberation naponta több mint 800.000 olvasóhoz jut el. A francia vendégéjszakák közel 80%-a a Budapest-Közép-Dunavidék régióban realizálódik.

Címkék: