Milliárdosok játékszerei: mindenkinek leesett az álla - képekkel

Pénzcentrum2009. november 9. 16:58

Billiárdozz Houdini asztalán, golfozz Trumppal A hipergazdagok imádják szórni a pénzt az olyan méregdrága játékszerekre, mint a magánrepülőgépek vagy a jachtok, ráadásul sokan nem érik be saját sziget, esetleg golfpálya nélkül. A Forbes magazin összeállításából szemezgettünk, nézzük, mire költenek - nem ritkán csupán kedvtelésből - a leggazdagabbak!

David Copperfield szigete

A neves illuzionista három éve 50 millió dollárt fizetett a Karib-térségben található Musha Cay szigetért. A szigeten felhúzott épületekben megcsodálhatjuk a bűvész magángyűjteményének legékesebb darabjait. Akinek például egy-két lökéshez van kedve, az játszhat egyet Houdini egykori billiárdasztalán.


Donald Trump golfpályája

A híres ingatlanos és befektető Donald Trump magán golfklubjába 350 ezer dollár a beugró, az éves tagsági díj pedig 18,5 ezer dollár. A 36 lyukú golfpálya mellett a tagok kényelmét teniszpályák és medencék is szolgálják.


Danica Patrick luxuslakókocsija

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az Indycar sorozat egyik női versenyzője az év nagy részét a versenysorozat helyszínei közötti utazással tölti. A kényelme érdekében beruházott egy több millió dolláros lakókocsiba, amely a legmodernebb berendezésekkel van felszerelve. A kamion üzemeltetése 1-2 millió dollár között van, amit a versenyző nem sokall, mert úgy érzi, hogy maximálisan kihasználja a lakókocsit.


Az összeállítás folytatódik...

További játékszerek: repülők, jachtok, autók

Címkék: