Lidl: "Hihetetlen" akciók!

Pénzcentrum2009. augusztus 19. 16:58

"Hihetetlen akció" szlogennel kínál két konyhai terméket is a Lidl. Vasárnaptól új, lakberendezési leértékelések is várhatóak.

A speciális, 28 centiméter átmérőjű Inox serpenyő 1002 forinttal kerül kevesebb korábbi áránál: darabját 3997 forintért vásárolhatjuk meg a német tulajdonú üzletlánc boltjaiban. A nemesacél serpenyő -a Lidl szerint- kiváló hővezető tulajdonságokkal rendelkezik, energiatakarékos és tartós, 3 rétegű tapadásgátló bevonattal van ellátva.

2 db üveg vágódeszka ezúttal 1097 forintba kerül. A deszkák vágásálló felülettel, csúszásálló, biztos talppal vannak ellátva, higiénikusak és könnyen tisztíthatóak.
A két -pontosabban három- terméket azonban előre meg kell rendelni, - telefonon- és kérésre kiszállítják a hozzánk legközelebbi Lidlbe.

Figyelem! Csütörtökön -augusztus 20-án-  a legtöbb üzlet zárva tart:  Hol vásárolhatok a hétvégén? Ünnepi nyitva tartás

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Vasárnaptól lakberendezési tárgyak és ruhaneműk lesznek leértékelve. A kínálatban ágynemű, takaró, vállfa és többféle alsónemű is szerepel.

Címkék: