Titokzatos Lidl-levél: egy nyugdíjas drámai küzdelme + képek

Pénzcentrum2009. augusztus 18. 10:32

Különös eset történt egy angliai Lidl áruházban. Egy Cheltenham-i nyugdíjas vásárló ugyanis furcsa borítékra lett figyelmes a bolt padlóján...

A 74 éves Roy Hopkins a közép-angliai Bishop's Cleeve városkájának Lild üzletében vásárolt, amikor különös dologra lett figyelmes: egy borítékot talált a padlón.


A férfi igencsak meglepődött, hiszen a boríték egy olyan levelet tartalmazott, melyet 1959 szeptember 2-án adtak fel. A címzett a Windrush-i Annette Bunting, a feladó azonban már nem olvasható teljesen, az bizonyos, hogy Marilyn, Warden Hill-ből.

Mozgalmas az élet a Lidlben! Korábbi cikkünk: Újabb Lidl-botrány! Felkavaró!


A férfi nem adta le a borítékot a Lidl dolgozóinak, mert -mint azt a helyi lapnak elmondta- attól félt, hogy elkeveredik, és soha nem jut vissza tulajdonosához. Ehelyett hazavitte, és elolvasta a -már felbontva talált- levél tartalmát. A szöveg baráti kapcsolatra utal, a levélíró -akkor még ifjú- hölgy többek között egy közelgő találkozásról, közös barátokról és szemtelen férfiakról értekezik.


Fotó: thisisgloucestershire.co.uk


Hopkins úrnak egyelőre még nem sikerült megtalálnia a levél tulajdonosát, de abban bízik, hogy a feladás ötvenedik évfordulóján már ismét az tarthatja a kezében a borítékot, akinek azt szánták. A nemes cél érdekében még telefonszámát is megadta a városi újságnak.

Természetesen a Pénzcentrum is követi majd az ügy fejleményeit, és igyekszünk tájékoztatni olvasóinkat a titokzatos Lidl-levél további sorsáról.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

További érdekes és hasznos hírek címlapunkon! Kattints!

 

Címkék: