A világ leggazdagabb állatai: kutyák és majmok mesés vagyonnal

Pénzcentrum2009. augusztus 15. 08:02

Nem csak filmekben létezik olyasmi, hogy a multimilliomos kedvenc ölebére hagyja minden vagyonát! A valóság ennél sokkal mesébe illőbb...

Íme a világ leggazdagabb állatainak toplistája!


1. A világ leggazdagabb állata IV. Günther, egy németjuhász. A kutyus közel 70 milliárd forintot örökölt szupergazdag tulajdonosától. Több villa büszke tulajdonosa, kedveli a kaviárt és a steaket.

 

2. Kalu, a csimpánz 16 milliárd forint büszke tulajdonosa. Gazdáinak válásával jutott ehhez a vagyonhoz.

 

3. Toby Rimes egyik leszármazottja annak az uszkárnak, melyre még 1931-es halálakor hagyta minden vagyonát gazdája. Toby 9 milliárd forintnyi vagyont birtokol.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

4. A pletykák szerint Amerika egyik leghíresebb TV-s személyisége, Oprah Winfey kutyái szintén körülbelül 9 milliárd forintnyi örökségre számíthatnak.

 

5. Keiko, a gyilkos bálna viszont saját maga gyűjtötte össze hatalmas vagyonát. A tengeri emlős több filmben -köztük a Szabadítsátok ki Willy-t című kasszasikerben- is szerepelt, jelenlegi vagyona megközelíti a 7 milliárd forintot.

Fotók: thesun.co.uk

Címkék: