Lidl: akciók mától! Háziasszonyok, figyelem!

Pénzcentrum2009. augusztus 6. 16:58

Mától érvényes a Lidl legújabb akciós katalógusa. Az aktuális ajánlatok elsősorban a háziasszonyokat célozzák meg, de egy igazi kuriózumot is találtunk a kínálatban.

Konyhai berendezéseket hirdet a Lidl e heti akciós kiadványa. Alu serpenyők tapadásgátló bevonattal, hőálló, kézreálló nyéllel már 1299 forinttól kaphatóak, összesen 3 típusban.

A stabil krómozott edényszárító (5 akasztóval bögrék számára) 1999 forintba kerül, míg a polc vagy a konyhaszekrény alsó részére szerelhető konyhai rádió -ha valakinek épp ez hiányozna- 3299 forintért vásárolható meg. A 3 részes pohárkészlet - rajzfilmhősök vidám motívumaival díszítve - 899 forintba kerül, a 3 színben is kapható késélező pedig egy százassal olcsóbb.

A német tulajdonú üzletlánc emellett különböző evő-és tálalóeszközökkel, törlőkkel és fűszeraprító ollóval (799 forint) várja a vásárlókat.

A konyhai eszközök mellett egy különleges akciós termék is helyet kapott. Tippünk szerint az augusztus 20-i nemzeti ünnepre készülve kínál a Lidl magyar zászlókat: a 80X120 centiméteres 2999 forint, a 100X200 centiméteres pedig 3995 forintba kerül.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Megnyugtathatjuk olvasóinkat: a Pénzcentrum információ szerint a zászlók magyar gyártmányúak.

Címkék: