Szemkápráztató lapostévékkel rukkolt elő a Sharp

Pénzcentrum2009. július 19. 14:02

Újabb két taggal bővült a Sharp LCD-tévé kínálata, miután bemutatták az Aquos sorozat LE600-as és LE700-as modelljét. A széria frissen leleplezett tagjai LED-es háttérvilágítással ragyogó képminőséget ígérnek, emellett homogén képernyő-megvilágítást, kifogástalan kontrasztarányt és gyorsított képernyőfrissítő technológiát is kaptak.

Az alacsony fogyasztású, ugyanakkor káprázatos képminőséget kínáló modellek 82 cm, 102 cm, 117 cm és 132 centiméteres képátmérőjű verziókban is elérhető. A gyártó az ízléses megjelenés és a takarékos üzemmód mellett a kiváló képminőségre is nagy hangsúlyt helyezett.

A továbbfejlesztett LED-es rendszernek köszönhetően kristálytiszta színek és mélyebb fekete is megjeleníthető, mindez kifogástalan kontrasztarány mellett. A sorozat mindkét darabja 1920 X 1080 pixel felbontású, valamint 100 Hz-es képfrissítéssel ellátott.

A készülékhez tartozó távirányító ECO-CONTROLL gombjával - használattól függően - a vásárlók maguk is befolyásolhatják az energiafogyasztást. Mindkét modell bolti forgalmazását a jövő hónapban kezdik meg Nagy-Britanniában, a készülékek vételár körülbelül 750 fontnál (negyedmillió forintnál) kezdődnek majd.

Címkék: