Lidl: végkiárusítás, extrém árengedmények

Pénzcentrum2009. július 15. 16:02

"Extrém árengedmények"- hirdeti a Lidl honlapja a csütörtöktől induló, "Nyári végkiárusítás" nevű akciókat. Akár 50 százalékos árengedménnyel is vásárolhatunk ruházati termékeket, például már az iskolakezdésre is gondolva.

Saját bevallása szerint extrém árengedményeket ad a Lidl kifutó, szezonális termékeiből. A Nyári végkiárusítás nevű akcióban 30, 40, de akár 50%-os árengedménnyel is találkozhat a vásárló.

Az árengedmény egyébként inkább csak a reklámszlogenekben számít extrémnek. Mint arról nemrég beszámoltunk, a plázák ruhaboltjaiban akár 60- 70%-os kedvezménnyel is vásárolhatunk ruházati termékeket, a nyári kiárusításokon.

Cikkünk:  Roham a plázákban: dübörögnek a leárazások


A német tulajdonú Lidl akciós katalógusában a fürdőruhák és a strandkellékek dominálnak. Kaphatunk férfi úszónadrágot, praktikus belső zsebbel és megkötővel, 999 forint helyett mindössze 495 forintért. A hirdetés szerint hozzáadott elasztán tartalma tökéletes illeszkedést biztosít.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Ugyancsak nagy kedvezmények vannak lányka fürdőruhára és fiú úszónadrágra, papucsokra, szabadidőcipőkre egyaránt.

Az előrelátó szülőknek ajánljuk a tornacipőnek is beillő lányka és fiú szabadidőcipőt (1495 Ft/pár), illetve a szintén ennyibe kerülő gyermek esőköpenyt is.

A felnőttek is kedvükre válogathatnak: a férfi farmernadrág 1495 forintba kerül, a 2 db-os férfi póló (100% fésült pamut) 495 forint, míg a női szoknya attraktív szűkítő varrásokkal 1195 forintba kerül. Nyári, de inkább őszi túrázóknak ajánljuk a 999 helyett 695 forintért kínált túrazoknit, melynek funkciós zónái csökkentik a nyomást és a dörzsölődést.

Címkék: