Így iszik egy trónörökös: 128 ezres italszámla egy óra alatt

Pénzcentrum2009. július 13. 11:02

Bevetésen járt katonacimboráival a botrányhős Harry herceg, ám ezúttal a légtér pásztázása helyett egy golfklub büféjében portyáztak. A társaság a golflabdák helyett inkább a sörök gurításában jeleskedett, a tulajdonos szerint alig egy óra alatt 400 fontot (128 ezer forintot) ittak el.

A beszámoló szerint a királyi sarj 5 üveg sörig jutott, Harry ezúttal az 5,9 %-os tequila-ízesítésű Desperado sör mellett tette le a voksát. A csapatépítőn egyébként körülbelül 20-an vettek részt, a társasággal tartott a rangidős tiszt is.


Harry herceg (Forrás: Sun magazin)

A vodkabár tulajdonosa elmondta, hogy szemtanúja volt, ahogy a herceg - mókamesterhez illően - a tiszt mögé lopakodott és felrántotta annak alsóját, ami nagy nevetést váltott ki a társaságban. Volt még golflabdával dobálózás és sörlocsolás is, ennek ellenére a bázison csapatépítő kimenőnek titulálták az esetet.

Harry a közeli helikopterbázison tanulja társaival a repülést, akikkel a szabad hétvége előtt közösen engedték ki a fáradt-gőzt. "A katonáknak hivatalosan 12 órával a bevetés előtt tilos az alkoholfogyasztás, ritkán adódik ilyen alkalom, amikor felhőtlenül kikapcsolódhatnak" - mondták a bázison.

Címkék: