Szexbotrány a Burger Kingben - képpel!

Pénzcentrum2009. június 28. 10:02

Úgy látszik, a Burger King sem akart lemaradni a szexuális célzatú óriásplakátok versenyében: az új kampányban a hét inch, vagyis 18 centiméter hosszú szendvicsről asszociálhat félre az, akinek mindenről csak AZ jut az eszébe.

A Burger King hét inch hosszú szendvicse azért nem olyan nagy durranás, hiszen a Subway-ben is 12 inch, vagyis 30 centi a normál szendvics, úgyhogy legalább a reklámmal fel kellett dobni az eladásokat. Hogy pontosan kit is akartak megcélozni ezzel a reklámkampánnyal, nem világos: a férfivásárlókat valószínűleg inkább riasztja a plakát, míg a lányoknak nem biztos, hogy a "hosszú és ízletes valamiről" pont egy hét inches BK-szendvics jut eszébe. Persze ki tudja.

A történelem folyamán persze nem ez volt az első szexuálisan túlfűtött óriásplakát, sőt az utóbbi időben egyre inkább elszaporodnak. Elég a Wonderbra melltartók zajos felháborodást keltett reklámjára gondolni (Nem tudok főzni. Kit érdekel?!) vagy a McDonald's franciaországi óriásplakátjára. (Majd a Mekiben elmagyarázom.)

Címkék: