Döbbenet: Botrány a bölcsődében + videó

Pénzcentrum2009. június 11. 10:15

Újabb botránytól hangos a brit sajtó. A vezető híroldalak egytől-egyig címlapon számolnak be a legújabb szégyenteljes pornóbotrányról: egy bölcsődei gondozót gyanúsítanak azzal, hogy gyermekekről készített szexuális tartalmú képeket.

A 39 éves Vanessa George Plymouth-i gondozót hétfőn este tartóztatták le. Pornográf fotókat találtak nála, amelyek közül több -a vád szerint- a nő munkahelyén, a Little Ted's bölcsődében készült.

Pornóbotrányok Magyarországon
Hazánkban nem a szereplőkkel, hanem a forgatási helyszínekkel sokkolják időről időre a pornószakma képviselői a tömegek idegeit. A keszthelyi Festetics-kastély, a Toldi Gimnázium, a Király fürdő, a Hősök tere, a Várbarlang és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár egyik terme is volt már helyszíne felnőtt "műalkotásoknak".

A lefoglalt számítógépen kisgyermekekről készült, szexuális tartalmú képek is találhatók. A rendőrök egyelőre vizsgálják, hogy a bölcsődébe járó gyerekek közül van-e valaki rajtuk. Az intézmény -ahová 2 és 4 év közötti gyermekek járnak- határozatlan időre bezárták.

A dadust kiskorúak ellen elkövetett szexuális zaklatással és gyermekpornó-képek készítésével vádolják. Az előzetes vizsgálatok szerint akár több ezer fotót is készíthetett, elsősorban kamerás mobiltelefonjával.

Az eset sokkolta a szigetország közvéleményét. Amint arról a Sky News hírösszefoglalója is beszámol, a gyermekek szülei kétségbeesve próbálnak választ kapni kérdéseikre, legfőképpen arra, hogy a bölcsőde más dolgozója is érintett lehet-e még az ügyben.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az eset azért is megdöbbentő, mert a 39 éves Vanessa George maga is anya. Várhatóan lesznek még letartóztatások az esettel kapcsolatban.

Címkék:
szexuális zaklatás,