Válik a "Lidl Beckham" házaspár

Pénzcentrum2009. május 16. 08:02

Peter Andre és felesége, a szexszimbólum Jordan válásától hangos az angolszász bulvársajtó. A két sztár fénye már igencsak megkopóban van, ezért csak "Diszkont Beckhamék" és "Lidl Beckhamék" néven emlegetik őket".

Az angolszász bulvársajtóra mindig is jellemző volt, hogy különféle gúnyneveket aggatnak a sztárokra. Nem kivétel ez alól az éppen válófélben levő Peter Andre és felesége, Jordan.

A kilencvenes években feltűnt énekes mindig is inkább kidolgozott felsőtestéről, mintsem énektudásáról és káprázatos zenei megoldásairól volt híres. Felesége, a címlaplány Jordan-re pedig dús kebleiről emlékezhetnek a férfiak.


Párkapcsolatuk megromlásával most mégis sikerült visszakerülniük a címlapokra. A bulvárlapok azonban tudják, hogy az olvasók pontosan érzékelik a botrány súlyát. Ezért is kapta a pár a "Diszkont Beckham" és a "Lidl Beckham" jelzőket az elmúlt napokban. Ezzel nem akarnak mást mondani, minthogy Peter és Jordan csak kispályás játékosai a celebvilágnak, a világ legismertebb álompárja, David és Victoria Beckham-hez képest.

Peter Andre egyébként hivatalosan is bejelentette, hogy elválik feleségétől. A válás okaként egy hétvégi bulit emlegetett, ahol az egykori modell részegen flörtölt több férfival is. Jordan (polgári nevén Katie Price) azonban nem nyugszik bele a válásba. Szerinte az lehet a háttérben, hogy férje talált magának egy új nőt, és egyszerűen rá akarja kenni a balhét.

Címkék: