Tesco vásárlási utalványt kapnak az új TV-előfizetők!

Pénzcentrum2009. április 10. 05:38

A Tesco és a brit Sky Televízió együttműködésének köszönhetően a csatorna új előfizetői 25 font értékű Tesco vásárlási utalványt kapnak ajándékba. Hazánkban jelenleg nem fut hasonló akció, de étkezési- és ajándékutalvány bármely áruház vevőszolgálatán vásárolható.

Az akciós ajánlat a hónap végéig érvényes, az új ügyfelek bármelyik Tesco áruházban levásárolhatják az utalványt. Az előfizetők bármelyik programcsomag választása esetén jogosultak az ajándékutalványra.

A Sky a közelmúltban a Marks and Spencer lakberendezési áruházlánccal közösen folytatott hasonló akciót, az új előfizetők akkor 50 font értékű ajándékutalványt kaptak.

Hazánkban minden Tesco Hiper- és Szupermarket vevőszolgálatán vásárolható étkezési- és ajándékutalvány, az áruház céges ügyfelei internetes regisztrációt követően is igényelhetnek Tesco-utalványokat.

A cégadatok kitöltését követően a megadott e-mail címre küldenek egy linket, mellyel érvényesíteni kell regisztrációt. Ezután a felhasználó belép és leadja, hogy milyen címletű és mennyiségű utalványt szeretne rendelni, illetve hol veszi majd át azokat.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Tesco 3 munkanapon belül kiküldi az erről szóló számlát a regisztráció során megjelölt címre, amit előbb ki kell egyenlíteni, majd a megadott áruház vevőszolgálatán átvehetőek az utalványok.

Címkék: