Április 24-ig lehet pályázni a Tesco 40 millió forintos támogatására!

Pénzcentrum2009. április 10. 14:15

A Tesco-Global Áruházak Zrt. 2003-ban hirdette meg először az Év támogatottja programot Magyarországon, mely hátrányos helyzetű fiatalok támogatását, illetve helyzetük javítását célzó programok, események felkarolását tűzte ki céljául. Az idei Év támogatottja címmel járó 40 millió forintos keretösszeg elnyerésére április 24-éig lehet pályázni.

2003-ban indult útjára a Tesco-Global Áruházak Zrt. az Év támogatottja elnevezésű programja Magyarországon. Kezdetben hat város tizenöt intézményének segített adományt gyűjteni a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat segítségével a Tesco, míg 2004-ben kilenc város tizenhárom gyermekintézményét támogatta az Aranyág Alapítványon keresztül.

2005-ben a Mosoly Alapítvány segítségével a gyermekek lelki rehabilitációjához járult hozzá, 2006-ban a Kézenfogva Alapítvány, 2007-ben a Salva Vita Alapítvány, tavaly pedig az Ability Park nyerte el a Tesco támogatását. 2008-ban a Procter&Gamble is csatlakozott a kezdeményezéshez, így a megpályázható keretösszeg a korábbi 20 millióról 40 millió forintra emelkedett.

2009. április 24-éig várják a kiírók kiemelten közhasznú szervezetek, egyesületek, alapítványok pályázatait. Ezúttal olyan program támogatása a cél, amely elősegíti, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek, illetve 18 év alatti fiatalok egészséges életmódot folytassanak, és egyben lehetőséget kapjanak a megfelelő fejlődésre.

A 2009-2010-es program számára rendelkezésre álló keret 40 millió forint, melyből 20 milliót a Tesco, 20 milliót pedig a Procter&Gamble biztosít a pályázat nyertesének.

Az Év támogatottja 2009 programra olyan pályázók jelentkezését várják elsősorban a kiírók, melyek az egy éves időtartamot lefedő akciótervvel és annak megvalósításhoz nélkülözhetetlen országos kapcsolatrendszerrel rendelkeznek.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A részletes pályázati kiírás, valamint az adatlap letölthető a http://azevtamogatottja.tesco.hu/, továbbá a www.niok.hu, valamint a www.pafi.hu weboldalról. A Tesco honlapján a programról, a két vállalat filozófiájáról, célkitűzéseiről és eredményeiről is találhat bővebb információt az érdeklődő.

Forrás: Tesco-Global Áruházak Zrt.

Címkék:
procter & gamble,