Itt az átlátszó mobil - képek

Pénzcentrum2009. április 2. 16:00

Az LG Electronics leleplezte a világ első átlátszó billentyűzetű készülékének rejtett funkcióit. A gyártó április 1-jén Las Vegasban, a 2009-es CTIA Wireless kiállításon demonstrálta az LG GD900 egyszerű kezelhetőségét.

Az LG GD900 februárban debütált a barcelonai Mobil Világkongresszuson, ahol az elegáns formatervezés rajongói, a szakújságírók és a mobilkommunikáció szakértői egyaránt nagy lelkesedéssel fogadták. A divatteremtő telefon egyedi formatervezésének és funkcióinak együttese tömegeket vonzott az LG Electronics standjára.


Az LG GD900 formatervezése révén egyedi élményt nyújt mindazoknak, akik valami igazán különlegesre vágynak. A telefon nem csak újraértelmezi a formatervezés fogalmát, de újgenerációs funkciókat is rejt magában, ezáltal új lehetőséget nyújt mindazoknak, akik egyedi készüléket keresnek. A GD900 3 inches teljes érintőképernyője és az áttetsző billentyűzete egyszerű kezelhetőséget, kényelmes elérést tesz lehetővé a telefon összes funkciójához.



Fotók: lg.com


A laptophoz szokott felhasználók is könnyen megbarátkozhatnak a GD900 átlátszó billentyűzetű érintőfelületével, amely hasonlóan a notebook-ok érintőfelületéhez (touchpad) egyszerű és dinamikus kezelhetőséget tesz lehetővé akár két ujjal is. A billentyűzet érzékenysége és kifinomult pontossága révén kiküszöbölhetők a véletlen mozdulatokból eredő parancsok vagy az internetes böngészés megszakadása.

Az áttetsző billentyűzet "Multi Touch" funkciója javítja mind az online, mind az offline tartalmak olvashatóságát, köszönhetően az egy- és kétujjas kicsinyítési és nagyítási lehetőségnek. A "Gesture Shortcut" kényelmi funkció a felhasználó által beállított, közvetlen hozzáférést biztosít a kedvenc menükhöz csupán egyetlen érintéssel, így például a felhasználó az 'M' betűhöz hozzárendelheti a zenelejátszó elindításának parancsát, és azt a későbbiekben egy gombnyomással elérheti.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az LG a teljes, interaktív felhasználói élmény érdekében, kézírás-felismerő és érintés-visszajelző funkcióval is ellátta a GD900-at. A "Touch Wheel" funkció pedig kényelmes elérést és használatot biztosít a készülék multimédiás funkcióihoz.

Az LG GD900 a korszerű, prémium kategóriás készülékekhez méltó technikai és szoftveres jellemzőkkel egyaránt rendelkezik, amelyekről további részletek a májusi világpiaci megjelenéssel egyidőben lesznek elérhetők.

Címkék:
mobilkommunikáció,