Költözik a Vatera.hu!

Pénzcentrum2009. március 30. 16:30

A Vatera.hu, a hazai elektronikus kereskedelem egyik legfontosabb szereplője a CB Richard Ellis teljes körű bérlőképviseleti szolgáltatásának igénybevételével áprilisban az R70 irodaházba költözik, ahol közel 800 négyzetméterre írt alá bérleti szerződést.

A CBRE tanácsadói segítségének köszönhetően a Vatera.hu a korábbinál közel kétszer nagyobb irodába költözhet, és kiemelkedően jó bérleti feltételeket ért el a Rákóczi úti irodaépület legfelső két szintjén.

"Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Magyarország legnagyobb online piacterét üzemeltető Vatera.hu-t elégedett ügyfeleink közt tudhatjuk. A cég példája is jól mutatja, hogy ma már nemcsak multinacionális nagyvállalatok, hanem hazai, közepes méretű területigénnyel rendelkező cégek is igénybe veszik professzionális ingatlan-tanácsadó szolgáltatását."- nyilatkozta Konthur Adrienne, a CB Richard Ellis ügyvezető igazgatója.

"A kizárólagos bérlőképviselet segítségével egy vállalat időt, energiát és pénzt takaríthat meg, hiszen az őt képviselő, átfogó piacismerettel bíró tanácsadó leveszi a válláról az irodakeresés nyűgeit és kimagasló költségmegtakarítást tud elérni a tárgyalások során. Természetes, hogy az egyre kifinomultabb igénnyel bíró bérlők részéről az ilyen együttműködési forma iránti igény egyre elterjedtebbé válik a hazai piacon is."- hangsúlyozta az ügyvezető.

Címkék: