Visszaszámlálás: ellepték a nyugdíjasok az IKEA áruházakat

Pénzcentrum2009. március 25. 09:30

A Pénzcentrum információi szerint tömegesen keresik fel a nyugdíjasok a két magyarországi IKEA áruházat. Elsősorban a tömegközlekedéssel jobban megközelíthető Örs vezér téri bútorboltban kígyóznak hosszú sorok, de az idős vásárlók nem kimondottan az Ektorp sarokkanapék vagy a Björken gardróbszekrények iránt érdeklődnek.

 


A nyugdíjasok tömegei elsősorban az áruház éttermében sorakoznak, ahol már csak néhány napig -március 31-ig- tart a 100 forintért 10 darab húsgolyó akció.

Mint arról korábban a Pénzcentrum is beszámolt, a svéd bútoráruház ezzel a kedvezménnyel próbálja becsalogatni a vásárlókat üzleteibe.
Az IKEA-titok, avagy miért száz forint egy tányér húsgolyó


Az akció kezdetén -március elején - még leginkább hétvégén voltak nagyobb tumultusok az éttermekben, információink szerint azonban már hétköznap is nagy sorok alakultak ki. A kispénzű nyugdíjasok akár 4-5 menüt is kérnek egyszerre, vélhetően a legtöbben csak elviszik a rendkívül olcsó húsgolyókat. Ugyanakkor a hirdetésben az szerepel, hogy az akció csak helyben fogyasztásra érvényes.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Korábban Gerőcs Vendel, az IKEA regionális PR menedzsere a Pénzcentrumnak elmondta: a svéd húsgolyó akció üzenete, hogy a vélt vagy valós gazdasági válság ellenére az IKEA továbbra is egy hely, ahol az egész család jól érezheti magát, akár egy egész napos bevásárlás során is - és ezt függetlenül a pénztárcája vastagságától mindenki megengedheti magának.

Címkék: