Több mint ezer étteremben torkoskodhatunk idén!

Pénzcentrum2009. január 28. 09:15

Eddig több, mint ezer vendéglátóhly csatlakozott az idei Torkos Csütörtök akcióhoz. A MÁV-Start továbbra is támogatja a kezdeményezést, vagyis idén is féláron lehet majd fogyasztani az Utasellátó-étkezőkocsikban -áll a Magyar Turizmus Zrt. közleményében.

A Társaság még mindig fogadja a további vendéglátóhelyek jelentkezését, egészen február 24-én 12:00-ig lehet regisztrálni a www.menjunkenni.hu honlapon. Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátóipari egységek csatlakozhatnak, amelyek vállalják, hogy február 26-án egész nap "á la carte" kínálatukból 50%-os kedvezményt biztosítanak. A csatlakozás feltétele az azon a héten és előző héten használt "á la carte" étlap és itallap megtartása és az ÉTEL- ÉS ITALFOGYASZTÁSRA együttesen adott 50%-os kedvezmény. A Torkos Csütörtök sikerét idén ismét segíti a METRO áruházlánc akciója, amelynek keretében a programhoz csatlakozott partnerei számára kedvezményeket nyújt az élelmiszervásárlásból.

Szintén a tavalyi sikerre való tekintettel 2009-ben is lesz Mozgós Péntek akció. Az akció keretében február 27-én fitnesz-, kondi- és wellness-termek, mozgásközpontok, uszodák, sportlétesítmények, szállodák sport-, wellness-, spa- és egészségközpontjai a napi belépő árából 50% kedvezményt biztosítanak az előző napon torkoskodó vendégeknek.

Címkék: