Ekkora a baj? Hihetetlen, mit árul Harry herceg felesége: új bizniszbe kezdett Meghan Markle

Pénzcentrum2024. április 17. 14:42

Meghan Markle új üzleti vállalkozásba kezdett, a jövőben saját eperlekvárját, az American Riviera Orchardot fogja érétkesíteni. A termék egyelőre csak egy szűk kör számára elérhető, az áráról pedig nincs információ.

Meghan Markle új üzleti vállalkozásba kezdett, lekvárt értékesít - írja a BBC. Az American Riviera Orchard márkanevet viselő termék először a barátok és az egykori színésznőhöz közel álló személyek körében jelent meg, legalábbis egy Tracy Robbins divattervező által megosztott Instagram bejegyzés szerint. Ugyanakkor a Kaliforniára összpontosító új márka bevezetése a közösségi médiában már a múlt hónapban elkezdődött.

Meghan és Harry herceg vállalkozásai és márkái egyébként idéntől új irányt vettek, azok teljesen eltérnek a pár korábbi tevékenységeitől. Ezek közül az egyik legfontosabb talán, hogy Markle egy Netflix műsor indítását tervezi, amely a főzés és kertészkedés örömeit mutatja majd be. 

Az American Riviera Orchard egyébként a hercegi pár kaliforniai otthonának hangulatát idézi. A termék áráról még nincsen információ.

Érdekesség, hogy bár Harry és felesége tudatosan eltávolodott a brit királyi háztól, a lekvár ugyanakkor összeragasztja őket. Más királyi családtagok is foglalkoznak ugyanis lekvárértékesítéssel, amit a Buckingham-palota és Windsori kastély ajándékboltjaiban lehet kapni. A lekvár tehát az Atlanti-óceán mindkét oldalán megnyerő vállalkozásnak tűnik.

Címkék:
vállalkozás, eper, saját márka, értékesítés, termék, királyi család,