Elárulta a 68 éves magyar TikTok-sztár, mi a meggazdagodás kulcsa

Pénzcentrum2023. április 16. 14:38

Felföldi József, a TikTokon is taroló magyar milliárdos zenészként, influenszerként és cégvezetőként is termékeny, és bár úgy érzi, minden gyerekkori álmát sikerült megvalósítania, még mindig van 600 évre való terve. A 68 éves üzletember az RTL-nek azt is elárulta, mi kell ahhoz, hogy meggazdagodjunk: állandóan résen kell lenni, legkorábban felkelni és legkésőbb elmenni lefeküdni, figyelni a piacot és a konkurenciát, keresni a lukakat, ahová be lehet férkőzni. Az üzletben a gyors és a halott létezik, nincs más - mondta a milliárdos.

Felföldi József szenvedélye a vezetés, ez az egyetlen dolog, amire nem sajnálja a pénzt, 150 ezer kilométer után azonnal eladja autóit. A vállalkozó garázsa előtt egy Bentley parkol, 150 millió forintot fizetett érte.József azt mondja, erről a luxusról nem tudna lemondani, de nem tartja hivalkodásnak, hogy drága autókkal jár.

Cége a Felföldi nevet viseli, és a kezdetektől ő irányítja, üzemében körülbelül harmincan dolgoznak, az egész épületben pedig 220-an. Itt készül József különleges találmánya is, ami gazdaggá tette őt: egy olyan szívószál, ami feloldódik a tejben, megszínezve és megízesítve azt. Angliába öt-hat kamionnyit visznek havonta, de szállítanak Izraelbe, az Egyesült Államokba és Japánba is.

Felföldi József nemcsak a vállalatot irányítja, az alkalmazottaival is tartja a kapcsolatot. Nagyon szigorú vezetőnek tartják, de emellett emberséges is. Azt határozta el, hogy a vállalatát svájci és osztrák mintára fogja működtetni, ami nem könnyű feladat Magyarországon."Ha idejön egy 20-22 éves szakmunkás hozzám, akkor mire családot alapít legyen neki lakása, autója, amivel el tudja vinni kirándulni a családját. Ne máról holnapra tengődjön. Letörlöm a nevem, ha nem így lesz" – állítja a cégvezér.

Nemcsak vállalkozó, hanem zenei producer, énekes és influenszer is

A vállalkozó a munka mellett megpróbál időt szakítani a zenélésre is: szerzett már szimfonikus költeményt, rockoperát és több tucatnyi dalt is, pedig sohasem tanult énekelni, vagy hangszeren játszani. Előszeretettel oszt meg tartalmakat közösségi felületein, és közönsége is van: a TikTok-csatornáját több mint 100 ezren követik, lájkjainak száma majdnem eléri a 2 milliót.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Én úgy gondolom, mindent elértem, amit gyermekkoromban megálmodtam. Kísértetiesen késznek látom az egészet, itt a szemem előtt a gyerekkori képzeleteim megvalósulnak

– árulta el Felföldi József, aki elmondta: 600 évre előre vannak álmai, és azért dolgozik, hogy az unokáinak is lehessenek, legalább 400 évig.

Címkék:
vállalkozás, milliárdos, magyar, gazdag, vállalkozó, influenszer, tiktok,