Új multi érkezik Magyarországra: örülhetnek a pizzarajongók

Pénzcentrum2017. január 11. 13:31

A világ harmadik legnagyobb pizzériahálózata Európában elsőként a magyar piacra próbál betörni. Hamarosan jön nálunk is: a Little Caesars.


Az Egyesült Államokban családi étteremként indult még 1959-ben a Little Caesars, a márka azonban ma már egyet jelent a világ harmadik legnagyobb pizzérialáncával - írja a franchising.hu

A lánc első európai egységeit Magyarországon és Lengyelországban nyitná meg, és már meg is kezdték a franchise-partnerek toborzását. A lap írása szerint egy átlagos Little Caesars pizzéria helyigénye 90-130 négyzetméter, de a koncepció akár 65 négyzetméteren is adaptálható. A franchise együttműködéshez kapcsolódó költségek

  • az egyszeri franchise díj - mely 20 ezer dollár az első,
  • míg 15 ezer dollár minden további étterem esetében
  • és van még a royalty díj is, ami a forgalom 6 százalékát jelenti.

A cég nyitott meglévő, a magyar piacon már működő helyi pizzériáknak vagy más éttermeknek a márka-sztenderdeknek megfelelő átalakításában is.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
vállalkozás, kkv, magyarország, franchise, terjeszkedés, pizza,