Állások százai a világcég új magyar gyárában

Pénzcentrum2011. július 6. 12:02

Bővíti magyarországi állateledel-gyárát a Nestlé: az új büki üzemegységben kutya-és macskaeledelt gyártanak majd, környezetbarát technológiával.

A Nestlé Hungária Kft. új gyáregységet avat pénteken a Vas megyei Bükön. A 10 ezer négyzetméter alapterületű üzemben környezetbarát technológiával készült kutya- és macskaeledeleket gyártanak majd.

A gyáregység 10 milliárd forintos beruházással jön létre, és 250 új munkahelyet teremt.



Nagyobb térképre váltás

A Nestlé négy magyarországi gyárában összesen közel 1600 embert foglalkoztat. Szerencsen kakaó- és kávétermékeket, Diósgyőrben üreges csokoládéfigurákat, Kékkúton pedig ásványvizet állítanak elő.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék: