Terjeszkedni kezdett hazánkban a nemzetközi kávézólánc

Pénzcentrum2010. december 3. 08:47

Vasárnap a Mamut II-ben nyílik az újabb Starbucks kávézóház. A 118 négyzetméter alapterületű üzletet a közeljövőben egy király utcai egység is követni fogja. Ezzel már háromra fog emelkedni az országban jelenlévő Starbucks boltok száma - írja a Napi Gazdaság.

A márka megjelenésének fogadtatása kiváló volt hazánkban, a Westendben lévő 150 négyzetméteres, teraszkapcsolatos, galériás üzlet forgalma jóval felülmúlja az előzetesen elvárt eredményt.

A működtető véleménye szerint a kávézólánc sikeres lesz. A hosszabb távú hálózatbővítése tervekről azonban még nem szívesen árulnak el információkat.

A magyar Starbucks 29 fővel kezdte meg a működését, jelenleg 85 munkavállalót foglalkoztatnak. A lánc szinte semmit sem költ reklámra, egy közösségi portálon hirdeti magát, ahol több mint 5000 tagból álló közönséget gyűjtött.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A vállalkozás heti rendszerességgel tart kávészemináriumokat, illetve vevői tájékoztatást, és úgy tűnik, hogy a társadalmi párbeszéd ezen formája népszerű a fogyasztók körében, ezáltal jó marketingfogásnak is bizonyul.

 

Címkék: