SPAR állott, most kőhalom

Pénzcentrum2010. augusztus 5. 11:02

Tavaly ősszel kezdődött Kaposvár legújabb bevásárlóközpontjának építése, ahol többek közt helyet kapott volna egy INTERSPAR áruház is. Az építkezés körüli nagy lendület azóta nemcsak hogy alább hagyott, mára már a gaz is felverte az építési területet.

A hatalmas oszlopok között munkásokat hónapok óta nem látni, legfeljebb néhány kóbor kutya keres még némi ételmaradékot a területen - írja a sonline.hu. A hirdetőtábla tanulsága szerint várják a bérlők jelentkezését, a beruházás befejezési dátumaként ez év harmadik negyedévét jelölték meg.

Az egyik helyi képviselő a városi közgyűlésen azt a tájékoztatást kapta, hogy a kisgáti városrészben épülő Interspar kivitelezése egy épületrész áttervezése miatt állt le egy időre. Az elmúlt két hónapban azonban, ha néhány kapavágás történt is, láthatóan semmiképpen sem haladt a munka.

A lap a városi önkormányzattól azt a tájékoztatást kapta, hogy miután a területet eladták, a beruházó az illetékes a központ építésével kapcsolatos kérdésben. Feltételezések szerint az építőipari beruházó financiális problémái miatt áll a beruházás.

Laber Zsuzsa, a SPAR Magyarország Kft. kommunikációs vezetője a hírportált úgy tájékoztatta, hogy cégük tárgyalásokat folytat a beruházóval a megvalósítás érdekében. Céljuk, hogy mielőbb megépüljön az INTERSPAR áruház Kaposváron.

Címkék: