Hol nyílik az új Vapiano? Kiderült...

Pénzcentrum2009. november 23. 16:02

Terjeszkedik az eredeti olasz ízeiről és egyedi stílusáról ismert Vapiano. Az vendéglátás teljesen új irányzatát képviselő nemzetközi hálózat 2009 december elsején a Kolosy-téren, a Bécsi Corner-ben nyitja meg legújabb látványkonyhás éttermét, mely a belvárosi után, a második lesz Budapesten.

A Vapiano különleges helyszínt választott legújabb hazai éttermének: a Bécsi út 33-35-ben, az étterem egy műemléképület alsó szintjén talált otthonra. A Bécsi úti étterem létrejötte pozitív példája annak, hogyan épülhet be a modern design egy hagyományos műemléképület falai közé, megőrizve annak értékeit a kor igényeinek megfelelően. A Budán nyíló közel 600 négyzetméteres étterem 40 fős személyzete, naponta 1000 embert képes majd kiszolgálni, kényelmesen, és felesleges sorban állás nélkül.

Újdonságnak számít, hogy a Vapiano Bécsi Corner-ben reggelizni is lehet majd.

 


A Vapiano lánc ma 65 étteremmel rendelkezik világszerte. Csak Németországban több mint 30 helyen működik a hálózat nyereségesen, de van Vapiano az Egyesült Államokban, Angliában, Svédországban, Szaud- Arábiában, Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben, Mexikóban, Törökországban, Svájcban, Észtországban, Ausztriában, Lengyelországban, Romániában, Szerbiában, és Horvátországban is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A befektetők 2010-ben további 25 éttermet nyitnak meg, szándékaik szerint meghaladják majd a 100 millió eurós forgalmat. A Vapiano SE, az anyacég, öt német magánszemély tulajdonában van, ők a vendéglátó-és szállodaiparban szerzett tapasztalataikat használják fel a további terjeszkedésben.

A hazai jogokat, két magyar és egy német üzletember kezében lévő Vapiano Magyarország birtokolja, terveik szerint 2011-re Magyarországon öt étterem működik majd. A hamarosan nyitó Vapiano Bécsi Corner megnyitásához egymillió eurós beruházásra volt szükség. A Vapiano magyar sikerének mutatója, hogy a gazdasági recesszió ellenére a hazai forgalom tekintetében a tulajdonosok közel 20 százalékos növekedésről számolnak be.

Címkék: