Dühöngő tömeg az Electro World miskolci nyitásán - videó!

Pénzcentrum2009. október 15. 11:03

Tömeg, lökdösődés, veszekedés előzte meg Miskolc legújabb elektronikai áruházának megnyitóját csütörtökön reggel -írja a boon.hu.


A boon.hu információi szerint az elektronikai áruházba a nyitónapon 15 ezer vásárlót várnak, a 9 órai nyitás előtt már több száz vásárló állt sorban a Szentpéteri kapu bevásárlóközpont bejáratánál. A kintre szorultakat talán a hirtelen hidegre fordult időjárás hűtötte, azonban beljebb már hangoskodás és tolakodás volt jellemző, ahogy közeledett a nyitási időpont.

 


Amikor 9 órakor a dolgozók ünnepélyesen átvágták a rózsaszín szalagot, a biztonságiaké lett a főszerep. A rendre ügyelők jól állták a sarat, viszont amikor az elektomosan működő rács lassan felemelkedett megrepedt a bejáratnál található álmennyezet és majdnem kitört a két elektromos biztonsági kapu. Fél 10-kor is még nagyon sok vásárló várt bebocsátásra. A ma délelőtt készült videóhoz kattints ide!

 


Az Electro World 2500 négyzetméteres miskolci üzlete 46 embernek ad munkát. A cég novemberben a budapesti Allee bevásárlóközpontban, decemberben pedig az egri Agria Parkban avat új áruházakat.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Emlékezetes, az első magyarországi Electro World 2002-es nyitásakor gyakorlatilag ostromállapot alakult ki a budaörsi áruház környékén, mivel a több ezer, olcsó mosógépre és porszívóra vágyó vásárló gyakorlatilag megrohamozta a helyszínt.

 

Címkék: