Végre! Kínában is vehetünk Túró Rudit!

Pénzcentrum2009. szeptember 4. 08:32

A tervek szerint szeptember közepén kerül Kínában piacra a Túró Rudihoz hasonló Túró Kiittyy. A termék iránt nagy érdeklődés mutatkozik, több nagy hálózat is jelentkezett a forgalmazására -írja a Népszabadság.

Szeptember közepén megkezdődik a speciálisan magyar édességhez, a Túró Rudihoz hasonló, csokoládébevonatos túródesszertek forgalmazása Kínában. A projektben és a Peking melletti üzem kialakításában részt vevő EU-Milk Technologies Kft. már csaknem két éve készíti elő a termék bevezetését.

A Túró Kiittyynek keresztelt csokis desszert több kínai bolthálózatban megjelenik majd, köztük az Európában alig ismert, ám az országban jelentős Jenny Lou is a forgalmazók között lesz. Ez a lánc Kínában arról ismert, hogy a különlegességnek számító nyugati termékeket kínálja. Mindezek mellett kisebb boltokat is megkeresnek, s különösen az iskolák környéki üzletekkel kívánják fölvenni a kapcsolatot.

A terméket egy nívósnak mondható változatban is piacra dobják: a fejlett ajándékozási kultúrára tekintettel egy hűtődobozzal együtt forgalmazott díszes változattal is megjelennek. Az első időszakban a natúr változatot kezdik forgalmazni, ám idővel a kókuszos, gesztenyés, barackos és szamócás ízesítést is felveszik a kínálatba.

Címkék: