A repülőgép, ahol mindenki meztelen - videó

Pénzcentrum2009. június 30. 14:02

Különös módon reklámozza szolgáltatásait az Air New Zealand: reklámfilmjük szereplői teljesen meztelenek, bőrüket csak speciális testfesték borítja.


Az Air New Zealand jelszava: "Nekünk nincs mit takargatnunk". Ezt hirdetik új reklámfilmjükben, amelyben gyakorlatilag mindenki meztelen - csak a biztonsági öv az, ami eltakar valamit.

Ráadásul a cég állítása szerint nekik az árakban sincs takargatnivalójuk: a hirdetésekben feltüntetett összeg ugyanis nem tartalmaz apróbetűs részt, az utasnak valóban nem kell többet fizetnie.

A kisfilmben valódi dolgozók szerepelnek, a testükre festett "munkaruha" pedig hihetetlenül realisztikus, szinte teljesen olyan, mintha a légitársaság egyenruháját viselnék.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Mint a legtöbb légitársaság, az Air New Zealand is megszenvedte a válságot: a drága repülőjegyek és a társaságok egyre növekvő költségei miatt az ágazat több szereplőjének létét fenyegetik. Ráadásul az elmúlt hetekben történt légikatasztrófák csak rontják a helyzetet.  Újabb Airbus-gép zuhant le!

Címkék: