Sporttal kampányol a McDonald's

Pénzcentrum2009. június 18. 11:32

A sportkostolo.blog.hu weboldallal elindult a McDonald's Sportkóstoló programja. A program célja, hogy segítsen a szülőknek kiválasztani a legmegfelelőbb sportágat gyermekeik számára.

A kiegyensúlyozott életmódhoz nélkülözhetetlen aktív testmozgás - különösen fiatal korban - leginkább a rendszeres sport formájában valósulhat meg, a megfelelő sportág kiválasztása azonban legtöbbször esetleges, vagy információ híján meg sem történik. Ezen kíván változtatni a Sportkóstoló.

A Sportkóstoló programot a McDonald's azért hozta létre, hogy segítsen a gyerekeknek a számukra legmegfelelőbb sportág megtalálásában. A szülőknek és a családnak ebben kiemelten fontos szerepe van, hiszen a család formálja a gyermek életmódját, a szülő adhat mintát és biztosíthatja a támogatást, hogy gyermeke kitartson a választott sportág mellett.

A Sportkóstoló program a sportkostolo.blog.hu címen létrehozott weboldallal indul, ahol sportolók, edzők, szakértők, szülők és gyerekek beszélnek a sportágakról, mindarról, ami a hivatalos hírekből, a közvetítésekből és a bemutató edzésekből nem derül ki. Ezen felül sok hasznos információ található majd itt, ami meghozhatja a szülők és a gyerekek sportétvágyát egyaránt. A megfelelő sportág kiválasztásához persze a gyermek érdeklődése mellett a fizikai adottságait is figyelembe kell venni, és fontos, hogy a szülő ne minden áron azt a sportágat akarja a gyermekre erőltetni, amit annak idején ő szeretett volna választani.

Balzsay Károly, Kótai Mihály és Kovács Antal - csak három név azon sportolók közül, akik a sportkostolo.blog.hu oldalon a saját sportágukról beszélnek. A fiatalok, akik éppen azon tépelődnek, vajon mit is sportoljanak, hazánk kedvelt sportembereitől nem csak azt tudhatják meg, hogy mi a szépsége annak, amit ők csinálnak, de azt is, hogy kinek érdemes az adott sportággal foglalkozni.

Címkék: