A Raiffeisennél már elérhető az Új Magyarország forgóeszköz-hitel!

Pénzcentrum2009. február 17. 14:15

Az utóbbi időszakban a kis- és középvállalatok kiemelkedő érdeklődést mutatnak a forgóeszköz finanszírozási konstrukciók iránt. A Raiffeisen Bank a napokban csatlakozott az Új Magyarország Forgóeszköz Hitelprogramhoz, mely 2009. február 17-től már igényelhető is a Raiffeisen bankfiókokban.

A Raiffeisen Bank mától teszi elérhetővé ügyfelei és az érdeklődő vállalkozások számára a 140 milliárdos keretet biztosító, és akár 200 millió forint összegben is igényelhető Új Magyarország Forgóeszköz Hitelt. A Raiffeisen Bank ezzel a növekvő - árfolyamkockázat-mentes - forgóeszközhitelek iránti igényt kívánja kielégíteni. A Raiffeisen Bank fiókjaiban kiemelten kezelik a támogatott programok iránt igényeket: a pénzintézet rövid átfutási idővel kezeli a hiteligényeket, és kiemelt gyorsasággal ad választ arra, hogy mely konstrukcióban milyen nagyságú hitelt tudnak az adott vállalkozás számára folyósítani.

A bank az Új Magyarország Hitelprogramok keretében 2009-ben kb. 30 milliárd forint nagyságú hitelkihelyezést tervez, mely várhatóan ezres nagyságrendű ügylet keretében kerül majd lehívásra. A pénzintézet tapasztalatai alapján a kis- és középvállalkozások által igénybe vett hitelek átlagos nagysága nem haladja meg a néhány 10 millió forintot, így ezek a hitelprogramok nagyon sok vállalkozásnak jelentenek igazi segítséget.

Címkék: