Nagy bejelentést tett a Wizz Air: ismét mehetünk velük ebbe a városba, sokan vártak erre

Pénzcentrum2024. április 2. 20:00

Moldova fővárosát az utazni vágyók áprilistól hetente két alkalommal is látogathatják azok, akik a Wizz Air légitársasággal szeretnék ezt megtenni. 

A Bîc folyó partján található Kisinyov (Chișinău) – vagy magyar nevén Kisjenő – a régió egyik kiemelt központja, egyben a kontinens egyik legzöldebb városa.

A rengeteg erdő, park, valamint az állat- és botanikus kert felfedezésére nem lehet elég időt szánni, de emellett az építészeti ékességek, katedrálisok, templomok, valamint a kulturális események, mint a színházi és balettelőadások biztosítanak kiváló programlehetőséget.

Örülünk, hogy kisebb kihagyás után visszatérhetünk Moldovába, és újra repülőjáratokat indíthatunk Kisinyovba. Hetente két alkalmat is biztosítunk arra, hogy utasaink elrepüljenek velünk, és megismerjék ezt a rengeteg felfedezni valót rejtő országot. Alig várjuk, hogy személyzetünk újra köszönthesse a velünk utazókat a kisinyovi járatainkon

– mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Örömteli, hogy a moldáv főváros ismét közvetlen légi összeköttetéssel érhető el a magyar fővárosból, és ez az új járat is részét képezi annak a több mint 70 WIZZ járatnak, ami idén nyáron elérhető Budapestről

– közölte Ritter Máté, a Budapest Airport járatfejlesztési vezetője.

Címkék:
utazás, Wizz Air, repülés, magyarország, wizzair, airport, moldova,