Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2024. április 2.)

Pénzcentrum2024. április 2. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2024. április 2.

Névnap

Áron

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 395.33 Ft
CHF: 406.44 Ft
GBP: 462.16 Ft
USD: 368.37 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 16800 Ft
MOL: 2960 Ft
RICHTER: 9260 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2024.04.03: Napos idő várható fátyolfelhőkkel, majd a nap második felében délnyugat felől megvastagszik a felhőzet. Kevés helyen előfordulhat gyenge csapadék. A délnyugati szelet élénk, többfelé erős lökések kísérik. A hajnali 2, 8 fokról 15 és 21 fok közé emelkedik a hőmérséklet, délen lesz a melegebb.

2024.04.04: Éjjel erősen, napközben változóan felhős időre számíthatunk, általában többórás, északkeleten kevesebb napsütéssel. Elszórtan előfordulhat csapadék, nagyobb eséllyel északon, északkeleten. A nyugati, délnyugati szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. Hajnalban 4, 11, délután 15, 22 fok várható, délnyugaton mérhetik a magasabb értékeket.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A hidegfront átvonulása után kitisztul a levegő, napközben már mindenütt kedvezően alakul a levegőminőség. (2024.04.02. kedd éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

A légkörben zajló több fokos melegedés miatt az időjárás-változásokra különösen érzékenyen reagálóknál melegfronti hatások tapasztalhatók. Többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomásváltozás jelentkezhet, de akár ingerlékenyebbekké is válhatnak. Húsvéthétfő este hidegfront érkezik, így akkortól már a hidegfrontra érzékenyek szervezetét terheli meg az időjárás. A fejfájás mellett a reflexidő megnyúlhat, a cselekvési reakció késhet, emiatt a közlekedésben résztvevőktől fokozott figyelem szükséges. (2024.04.01)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,