Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2024. január 24.)

Pénzcentrum2024. január 24. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2024. január 24., szerda.

Névnap

Timót

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 386.06 Ft
CHF: 408.9 Ft
GBP: 451.38 Ft
USD: 355.34 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 16800 Ft
MOL: 2820 Ft
RICHTER: 9440 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2024.01.25: A felhőátvonulások mellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk, néhol futó zápor előfordulhat. Sokfelé megerősödik, viharossá fokozódik az északnyugati szél, a legerősebb széllökések a Győr-Budapest-Szeged szélcsatorna széles sávjában várhatók. Hajnalban általában 1, 7 fok várható, azonban a szélvédett északkeleti, délnyugati tájakon hidegebb, míg északnyugaton enyhébb is lehet az idő. Kora délután általában 8, 13 fokot mérhetnek, de északkeleten ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

2024.01.26: Északnyugat felől frontális felhőzet érkezése valószínű, így ebből az irányból fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Egyre többfelé várható csapadék (zömmel eső) - a Dunától keletre inkább csak a nap második felében, főként arrafelé a frontfelhőzet érkezése előtt akár több órára is kisüthet a nap. Élénk, helyenként erős lökések kísérik az északnyugati, nyugati szelet, amely az esti órákban átmenetileg nagyobb területen délnyugatira fordul. Hajnalban többnyire -1, +4 fok várható, a szélvédett északi völgyekben azonban hidegebb lehet. Kora délután döntően 4, 10 fokot mérhetnek, északkeleten azonban egy-két fokkal alacsonyabb is lehet a csúcsérték.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A változékony időjárásnak köszönhetően a PM10 napi átlaga az egészségügyi határérték alatt alakul. (2024.01.24. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Kettős fronthatás várható, így sokaknál tapasztalható fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás. A közlekedésben résztvevők részéről fokozott óvatosság szükséges, ugyanis a megnövekedő reakcióidő közvetett módon hozzájárulhat a balesetek kialakulásához. (2024.01.24)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,