Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. december 5.)

Pénzcentrum2023. december 5. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2023. december 5.

Névnap

Vilma

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 380.08 Ft
CHF: 402.07 Ft
GBP: 443.04 Ft
USD: 350.72 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 14670 Ft
MOL: 2792 Ft
RICHTER: 8945 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.12.06: Jobbára borult időre számíthatunk, délelőttig keleten lehet vékonyabb, szakadozottabb a felhőzet. A Dunántúlon, majd másutt is többfelé várható csapadék, legkisebb eséllyel északkeleten. A Dunántúlon a csapadék zöme havazás, havas eső lesz, a Dunától keletre eső, havas eső, havazás egyaránt előfordul. Az északkeleti, északi szél mérsékelt marad. A minimum-hőmérséklet általában -4 és +1 fok között alakul. Kora délutánra 0 és +8 fok közé emelkedik a hőmérséklet, nyugaton lesz a hidegebb, keleten az enyhébb idő.

2023.12.07: Túlnyomóan borult idő várható, a délutáni, esti óráktól nyugaton lehet vékonyabb, szakadozottabb a felhőzet. Több helyen, délutántól szórványosan valószínű vegyes halmazállapotú csapadék. Az északnyugati, északi szél sokfelé megélénkül. A minimum-hőmérséklet általában -3, +3, a csúcsérték -1, +6 fok között alakul.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Kedvezően alakul a levegőminőség. (2023.12.05. kedd éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Habár fronthatással nem kell számolni, a légkör magasabb szintjein zajló melegedés miatt az időjárás-változásokra különösen érzékenyen reagálóknál meleg fronthatások tapasztalhatók. Többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomásváltozás tapasztalható, de akár ingerlékenyebbekké is válhatnak. (2023.12.05)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,