Teljesen leállt az online jegyvásárlás: dühöngenek a magyarok, hogy mennek így dolgozni?

Pénzcentrum2023. május 5. 07:33

Nem működik a jegyvásárlás, már dolgoznak a megoldáson. Arra kérik az utasokat, azért valahogy mégis igyekezzenek jegyet venni, hiszen anélkül nem szabad utazni.

Sem a vonatok fedélzetén, sem a jegyautomatáknál, de az applikációban vagy az ELVIRA-rendszerben sem lehet jegyet venni a vonatokra péntek reggel. Ezt a Mávinform közölte, miután a panaszok elárasztották a postaládáikat, és égnek a telefonvonalak is. Mint közölték: informatikai hiba történt.

Mint a Mávinform írja: az online rendszerekben (Elvira, MÁV applikáció) végzett, sikertelen jegyvásárlásokat a MÁV-START megvizsgálja, és intézkedik a többszöri vásárlások esetén az automatikus visszafizetésről az online fizetés során használt bankszámlára. Amennyiben a jegy az applikációban nem látszik, és a MÁV-START-tól sem kapunk e-mail értesítést a sikeres vásárlásról, akkor az utasnak nincs jegye. Utazás csak érvényes jeggyel lehetséges, ezért kérik, vásároljunk másik jegyet - arra nem térnek ki, hogy pontosan hogyan, ha nem működik a rendszer.

Loading...
Címkék:
utazás, MÁV, online, online vásárlás, elvira, jegyvásárlás, mávinform,