Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. március 24.)

Pénzcentrum2023. március 24. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2023. március 24., péntek.

Névnap

Gábor, Karina

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 384.06 Ft
CHF: 386.91 Ft
GBP: 435.47 Ft
USD: 354.88 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 10400 Ft
MOL: 2546 Ft
RICHTER: 7375 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.03.25: Erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd délutántól nyugat felől egyre többfelé felszakadozik, csökken a felhőzet. Többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat. A nap második felében a csapadék súlypontja kelet felé helyeződik át. A nyugatias szelet többfelé erős lökések kísérik. Hajnalban 7, 12, délután 13, 18 fokot mérhetünk.

2023.03.26: Délelőtt általában gyengén vagy közepesen felhős időre számíthatunk, később viszont nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, késő estére már túlnyomóan borult lesz az ég. Estig csak néhol valószínű záporeső, utána viszont északon és nyugaton már több helyen előfordulhat eső, zápor. A nyugati, délnyugati szél délire, délkeletire fordul, és időnként megerősödik. A minimum-hőmérséklet 1 és 8, a csúcsérték 14 és 19 fok között valószínű.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés A légszennyező anyagok koncentrációja jellemzően az egészségügyi határérték alatt alakul. (2023.03.24. péntek éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Habár fronthatással továbbra sem kell számolni, de még mindig melegebb légtömegek érkeznek a magasban, így főként melegfronti panaszok valószínűek. A legáltalánosabb panaszok: migrén, fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés lehetnek. (2023.03.24)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,