Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. március 14.)

Pénzcentrum2023. március 14. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2023. március 14.

Névnap

Matild

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 393.22 Ft
CHF: 402.16 Ft
GBP: 446.47 Ft
USD: 367.45 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 9700 Ft
MOL: 2538 Ft
RICHTER: 7350 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.03.15: Erősen felhős vagy borult idő várható, de késő délutántól nyugat felől a Dunántúlon szakadozik, csökken a felhőzet, a Dunától keletre azonban borult marad az ég. Éjjel többfelé számíthatunk esőre, záporra, nappal az összefüggő csapadékzóna kelet felé araszol. Az esőt helyenként - elsősorban az Északi-középhegységben és a keleti határ mentén havas eső, havazás válthatja. Nyugaton délután számottevő csapadék nem lesz. Az északnyugati, északi szél sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1, 8, a csúcsérték 4 és 12 fok között alakul, a csapadékos tájakon lesz a hidegebb idő.

2023.03.16: A vastagabb frontfelhőzet délelőtt keletről is elvonul. Általában napos időre számíthatunk gomoly- és fátyolfelhőkkel. Reggelig északkeleten lehet zápor, hózápor, nappal számottevő csapadék már nem lesz. Többfelé megélénkül, néhol megerősödhet az északi, északnyugati szél, majd mérséklődik a légmozgás. A minimum-hőmérséklet -5 és +2, a maximum 8 és 13 fok között várható.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Kedvezően alakul a levegőminőség. (2023.03.14. kedd éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Meleg fronthatással kell számolni a légkör magasabb szintjein zajló több fokos melegedés miatt. Többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomásváltozás tapasztalható, de akár ingerlékenyebbekké is válhatnak az erre érzékenyek. (2023.03.14)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,