Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. február 22.)

Pénzcentrum2023. február 22. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2023. február 22., szerda.

Névnap

Gerzson

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 383.25 Ft
CHF: 388.25 Ft
GBP: 435.26 Ft
USD: 359.68 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 10840 Ft
MOL: 2722 Ft
RICHTER: 7790 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.02.23: Nagyrészt erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, átmeneti vékonyodásokkal, szakadozásokkal. A nap első felében keleten, délkeleten még lehetnek kevésbé felhős tájak. Délelőtt a Dunántúlon helyenként gyenge eső előfordulhat, délutántól délnyugat felől csapadékhullám vonul át kisebb esővel, viszont a Tiszántúlon csak estétől várható csapadék. A keleti, majd déli, délnyugati szelet időnként élénk lökések kísérhetik. A minimum-hőmérséklet általában 1 és 5 fok között alakul, de a kevésbé felhős keleti tájakon ettől több fokkal hidegebb is lehet. A csúcsérték általában 11 és 16 között alakul, de északkeleten ettől pár fokkal alacsonyabb értékeket is mérhetnek.

2023.02.24: Délnyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet, az ország délnyugati felén általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég. Keleten, északkeleten ugyanakkor végig borult maradhat az idő. Szórványosan valószínű eső, zápor, legkisebb eséllyel nyugaton, délnyugaton. Kis eséllyel az ég is megdörrenhet. Többfelé megélénkül a déli, délnyugati szél, néhol erős lökések is lehetnek. A hajnali 0, +7 fokról többnyire 12 és 17 fok közé emelkedik a hőmérséklet, de északkeleten ettől pár fokkal alacsonyabb csúcsértékeket is mérhetnek.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Kedvezően alakul a levegőminőség, inkább csak átmenetileg emelkedhet meg a PM10 értéke. (2023.02.22. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatással nem kell számolni. (2023.02.22)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,