Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. december 30.)

Pénzcentrum2022. december 30. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2022. december 30., péntek.

Névnap

Dávid

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 399.76 Ft
CHF: 406.55 Ft
GBP: 452.26 Ft
USD: 375.6 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 10180 Ft
MOL: 2630 Ft
RICHTER: 8315 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2022.12.31: Hazánk északi, északkeleti harmadán általában borult, párás, helyenként ködös idő várható, másutt a változó mennyiségű és vastagságú közép-, illetve magasszintű felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre is számíthatunk. Reggelig főleg a Dunától keletre helyenként előfordulhat eső, zápor. Napközben csak néhol valószínű szitálás. A déli, délnyugati szél a Dunántúlon többfelé megélénkül, néhol időnként erős lökések is lehetnek. A minimum-hőmérséklet 0 és +8, a maximum általában 10 és 17, a tartósabban borult, párás északkeleti tájakon 4 és 9 fok között alakul.

2023.01.01: Az ország északi, északkeleti harmadán tartósabban borult, párás, ködös időre számíthatunk, másutt a fátyolfelhőzet mellett többórás szűrt napsütés valószínű. Számottevő csapadék nem várható, de helyenként előfordulhat szitálás. A déli, délnyugati szél több helyütt megélénkül, a Dunántúlon erős lökések is lehetnek. A hajnali 1, 9 fokról általában 11 és 17 fok közé melegszik fel a levegő, de a tartósan borult északkeleti tájakon több fokkal alacsonyabb csúcsértékeket mérhetnek.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Napközben ismét csökken a szállópor koncentrációja. Az esti, éjszakai órákban a PM10 koncentrációja megugorhat, értéke többfelé az egészségügyi, néhol a tájékoztatási határérték fölé emelkedhet. (2022.12.30. péntek éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Hideg fronthatás várható, legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet. Tartós álmosságérzés jelentkezhet. (2022.12.30)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,