Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. november 1.)

Pénzcentrum2022. november 1. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2022. november 1.

Névnap

Marianna

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 408.68 Ft
CHF: 412.06 Ft
GBP: 474.78 Ft
USD: 411.53 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 9030 Ft
MOL: 2484 Ft
RICHTER: 8180 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2022.11.02: Többnyire erősen felhős vagy borult, párás idő valószínű, de helyenként napos időszakok is lehetnek. Nappal a ködfoltok zsugorodnak. A szitálás mellett helyenként eső, zápor is előfordulhat. Az északnyugati szél főleg az északi megyékben megélénkül. Hajnalban 7, 12, kora délután 13, 16 fok között alakul a hőmérséklet, de ahol kisüt a nap, ott enyhébb időre számíthatunk.

2022.11.03: Keleten inkább borult, párás idő lesz a jellemző, a Dunántúlon a közepesen felhős ég mellett több-kevesebb napsütés is lehet. Nappal a ködfoltok zsugorodnak. Legfeljebb szitálás fordulhat elő. A délkeleti, keleti szél néhol megélénkül. Hajnalban 2, 11, kora délután 13, 18 fok között alakul a hőmérséklet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Érdemi változás a levegőminőségben nem várható. Folytatódik a nyugodt időjárás, de a PM10 koncentrációja az egészségügyi határérték alatt alakul. (2022.11.01. kedd éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

A hidegfrontra érzékenyeknél fejfájás, migrén jelentkezhet. (2022.11.01)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,