Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. augusztus 17.)

Pénzcentrum2022. augusztus 17. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2022. augusztus 17., szerda.

Névnap

Jácint

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 403.45 Ft
CHF: 417.57 Ft
GBP: 480.3 Ft
USD: 396.49 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 9212 Ft
MOL: 2916 Ft
RICHTER: 8055 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2022.08.18: Nagyrészt napos idő várható fátyolfelhőkkel, az északkeleti megyékben gomolyfelhők is képződhetek. Csapadék nem várható. A Dunántúlon helyenként megélénkül a déli szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15, 23, a legmagasabb nappali hőmérséklet 33, 38 fok között alakul.

2022.08.19: Nyugat felől kisebb nagyobb felhőtömbök sodródnak fölénk, de így is többórás napsütés várható. Napközben csak kevés helyen, délutántól, késő délutántól már nagyobb területen számíthatunk záporra, zivatarra, helyenként heves zivatar is lehet. A délies szél napközben sokfelé megélénkül, majd estétől a Dunántúlon északnyugatira fordul, és megerősödik. Hajnalban 16, 24 fok közötti hőmérséklet várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 40 fok között valószínű, az Alföldön lesz a melegebb.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Az oxidatív légszennyező anyagok (ózon) koncentrációja délután, kora este az egészségügyi határérték fölé emelkedhet. (2022.08.17. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem terheli a szervezetünket. Az átlagosnál melegebb idő azonban tartós stresszt gyakorol mindenkire. Különösen a kisgyermekekre és idősekre jelent veszélyt a meleg. Fontos odafigyelni az elveszített folyadék és az izzadással távozó sók pótlására, lehetőség szerint izotóniás itallal. Mivel a hőmérséklet az éjszakai órákban is magasnak mondható, ezért nyugtalanul aludhatunk, nem tudjuk kipihenni igazán magunkat, így a szervezet egyre jobban elfárad. Érdemes a szervezetünk terhelését átmenetileg megszüntetni – akár vízparton, de 1-2 óra eltöltése klimatizált helyen is sokat segíthet. (2022.08.16)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,