Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. március 23.)

Pénzcentrum2022. március 23. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2022. március 23., szerda.

Névnap

Emőke

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 370.61 Ft
CHF: 359.31 Ft
GBP: 446 Ft
USD: 335.71 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 12595 Ft
MOL: 2650 Ft
RICHTER: 7110 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2022.03.24: Túlnyomóan derült, napos időre számíthatunk csapadék nélkül. Az északi, északnyugati szél helyenként megélénkülhet. A minimum-hőmérséklet általában -4 és +4 fok között valószínű, de a fagyzugokban hidegebb, az inverzió miatt a magasabban fekvő tájakon enyhébb is lehet a reggel. A délutáni órákra 18 és 22 fok közé melegszik fel a levegő.

2022.03.25: Többnyire derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. Az északias szél megélénkül. A hajnali -1, +5 fokról 15 és 19 fok közé emelkedhet a hőmérséklet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Napi menettel az esti, éjszakai órákban a PM10 mennyisége az egészségügyi küszöb felett alakulhat, de napi átlagban várhatóan a határérték alatt marad. A déli órákban az O3, míg este az NO2 koncentrációja is ideiglenesen az egészségügyi határérték körül alakulhat. (2022.03.23. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

A derült, napos idő jó hatással van a kedélyállapotunkra, a hangulatunkra. A nagy napi hőingás miatt érdemes odafigyelni a réteges öltözködésre! (2022.03.23)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,